September 9, 2015 - No Comments!

Stort intresse för Picapoints annonshanteringssystem i USA

Under sommaren har Picapoint lanserats i USA. Många av de största mediehusen i landet har på kort tid fått upp ögonen för Picapoints smarta och prisvärda annonshanteringssystem. Picapoints vd Erik Gillström finns därför på plats i New York första veckan i september för demonstrationer och möten med mediehus som ger ut välkända tidningar världen över.

Vi är mycket glada över att våra tjänster mottagits så väl på den amerikanska marknaden. Vår enkla och prisvärda systemlösning automatiserar hela annonsflödet och förenklar och effektiviserar vardagen både för annonsörer och annonsavdelning. Jag ser fram emot att presentera vår tjänst som stora svenska mediehus är mycket nöjda med, säger Erik Gillström, vd för Picapoint.

Published by: Erik Gillström in Okategoriserade

Leave a Reply