Hej! Vi är Picapoint.

Picapoint grundades 2012 i Västerås. Affärsidén är att förenkla annonsflödet genom hela processen. Från bokning till publicering.

Picapoint har lång erfarenhet från tidnings- och annonsproduktion. Tillsammans jobbar vi för att förenkla, förbättra och förändra annonshanteringen för världens publicister.

Besök oss gärna över en kopp kaffe. Vi finns i Västerås.

En idé som behövde hända.

Efter många år som annonskoordinator på några av Sveriges ledande mediehus såg jag att processer inte var så effektiva som de kunde vara. Behovet var stort av att förenkla och kvalitetsförbättra arbetssätt som kännetecknades av ett överflöd av e-postkommunikation, krångliga överlämningar och manuella korrektur. Branschen behövde något bättre.

2012 var början på en resa för mig och teamet som trodde på idén. Vårt system var efterlängtat av marknaden och på några få år har vi öppnat kontor både i Västerås och Stockholm och växt med fler extremt kunniga och engagerade medarbetare. Picapoint är ett härligt gäng med starka personligheter, oumbärliga för att förverkliga de höga mål vi satt upp.

Vi är otroligt stolta över vår enkla och prisvärda lösning som automatiserar hela annonsflödet. Picapoint förenklar och effektiviserar vardagen både för annonsörer, reklambyråer, mediebyråer och mediehus. Genom en ständig dialog med våra kunder och bevakning av omvärlden ska vi alltid ligga i framkant och leda utvecklingen.

Erik Gillström, Vd

Erik Gillström
VD

erik.gillstromattpicapoint.se
+46 (0)70-644 75 30

Erik är grundare och vd. Efter många år i tidningsbranschen såg han det stora behovet av ett effektivt annonshanteringssystem. Han är företagets visionär och driver ständigt Picapoint mot nya mål.

Andreas Gustafsson
Webbutvecklare

andreas.gustafssonattpicapoint.se
+46 (0)21-180 300

Andreas är superkodaren som varit med och byggt upp Picapoint från start. Många års webbyggande har gjort att han idag behärskar PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, XML och CSS på sina fem fingrar

Håkan Hellström
Annonskonsult

hakan.hellstromattpicapoint.se
+46 (0)70-644 75 79

Med säker hand hjälper Håkan våra kunder med annonsproduktion. Många år i tidningsbranschen gör att han kan samtliga annonssystem utan och innan. 

Jobba med oss!

Hos Picapoint blir du en viktig kugge i ett progressivt team som vill utveckla och förbättra annonsprocesser. Vår bas är i Västerås.

Skicka en spontanansökan till erik.gillstromattpicapoint.se 😉