February 28, 2017 - No Comments!

Bonnier Tidskrifter till Picapoint. Hurra!

Picapoint och Bonnier Tidskrifter (BT) inleder nu ett samarbete avseende koordinering, annonstraffic och annonsproduktion för samtliga BT:s printtitlar. Ett otroligt spännande och stort uppdrag. Det ska bli så roligt att få jobba med BT. Fina varumärken och trevliga människor.

Picapoint växer och vi hälsar två nya konsulter välkomna.

Monica

Monica Hjelm kommer att sitta på vårt Västerås-kontor. Monica har lång erfarenhet såsom t.ex. annonsproduktion, koordination och avdelningsansvarig. Hon kommer senast från Sveagruppen.

 

 

Frida

Frida Jonasson kommer att sitta på vårt Stockholms-kontor. Frida har även hon lång och gedigen bakgrund såsom t.ex. teknisk redaktör, koordinator och annonstraffic. Hon kommer senast från Bonnier Tidskrifter.

Published by: Erik Gillström in Medarbetare, Ny kund

Leave a Reply