September 3, 2014 - No Comments!

Picapoint söker erfaren Ad Operations

Vi är ett ungt företag som befinner sig i en expansiv fas. Vi arbetar som konsulter ute hos våra kunder som är större mediehus. Rollen som Ad Operations innefattar bland annat Digital Traffic, Campaign Manager och digital annonsproducent.

Vi söker nu en motiverad och ambitiös medarbetare som kommer att arbeta med tidsbestämda projekt. Vi värderar hög social kompetens och någon som verkligen förstår kundnytta eftersom arbetet som Ad Operations-konsult innefattar snabba leveranser. Viktigt är att du snabbt kan komma in och anpassa dig till nya grupper som tex säljavdelningar, marknadsavdelningar, annonsörer, reklambyråer och mediebyråer.

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för att säkerställa leveranser av digitala annonskampanjer till våra kunders digitala kanaler. Du kommer att jobba i annonshanteringssystem som Adtech och DoubleClick (DFP), hantera material, skapa kampanjer, producera banners, rapporter, optimeringar.

Dina kvalifikationer

  • Minst 2 års erfarenhet av digital annonshantering
  • Att du är väl bekant med Excel, Javascript, HTML, CSS, Photoshop och Flash
  • Ett plus är om du kan annonshanteringssystemen Adtech och DoubleClick (DFP)

 

Typ av anställning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid snarast möjligt.

Ort: Stockholm.

För mer information se www.picapoint.se eller kontakta Erik Gillström på tel 070-644 75 30, erik.gillstrom@picapoint.se

Sista ansökningsdag: Vi behöver tillsätta tjänsten omgående.

Published by: Erik Gillström in Medarbetare

Leave a Reply